Rennen voor Fibreuze Dysplasie

Adrie Oomen

( Lid van team: FD Bommelerwaard )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (257%)

Geld voor onderzoek bij elkaar rennen voor Eva die iedere dag met pijn moet leven.

Fibreuze dysplasie is een zeldzame chronische botziekte waarbij gezond bot plaatselijk wordt vervangen door ziek (fibreus) bot. Dit leidt tot zwakke botten die snel kunnen breken of vervormen. Het LUMC is nationaal en internationaal een van de ziekenhuizen dat uitgebreide ervaring heeft met deze aandoening en is een Europees erkend centrum voor zeldzame botziekten, onder andere fibreuze dysplasie. Onze specialisten zorgen dat u snel duidelijkheid hebt over uw diagnose en kunt starten met een behandeling op maat. Zo proberen we de gevolgen van de ziekte zoveel mogelijk beperken. Via wetenschappelijk onderzoek zoeken we bovendien continu naar nieuwe manieren om fibreuze dysplasie te behandelen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
28-05-2018 | 08:57 Fantastische dag gehad, vanuit Zaltbommel naar Leiden gefietst om de lopers aan te moedigen. Respect lopers, knap gedaan!
27-05-2018 | 18:43
26-05-2018 | 20:02
26-05-2018 | 19:56 Donaties van klanten bij Adrie’s Hairstyling + verdubbeling door Adrie
25-05-2018 | 10:33