No Guts no Glory!

Marije Slingerland

( Member of team: No Guts no Glory! )

Closed You can't donate anymore
from € 1.000 (111%)

Ik ben Marije Slingerland en als internist-oncoloog werkzaam in het LUMC waarbij ik mij oa bezig houd met de behandeling van patiënten met slokdarm- en maagkanker. Deze patiënten hebben vaak een slechte prognose en snel ziekteverloop. Dit vraagt om nieuwe behandelingen die zijn toegespitst op een meer gepersonaliseerde benadering van patiënten met deze ziekten. Een van de belangrijkste oorzaken voor het falen van de vertaalslag van laboratoriumbevindingen naar de klinische praktijk is het ontbreken van goede voorspellende kankermodellen. De ontwikkeling van nieuwe, voorspellende modellen zou kunnen leiden tot een betere patiëntselectie en nieuwe therapieën. In het LUMC wil ik hier met een groep enthousiaste medisch specialisten en onderzoekers graag onderzoek naar doen. Voor het doen van dit onderzoek is financiering een noodzakelijke voorwaarde. Daarom ga ik op 27 mei mijn eerste halve marathon lopen in Leiden en wil ik jullie vragen mij te sponsoren! Elke bijdrage is van harte welkom en zal volledig ten goede komen aan het onderzoek! Bij voorbaat heel veel dank!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
27-05-2018 | 12:26
27-05-2018 | 00:07
26-05-2018 | 11:52
16-05-2018 | 21:52
16-05-2018 | 19:04 We steunen heel graag dit goede doel. En veel succes met lopen! Kom goed over de eindstreep! Groet, Gerhard en Ruth