Van kop tot kont, voor dit onderzoek loop ik half Leiden rond.

Sander Hawinkels

( Member of team: No Guts no Glory! )

Closed You can't donate anymore
from € 500 (86%)

De eerste keer dat ik met Luuk over zijn onderzoek praatte was ergens beginjaren  2000 in een Belgisch biercafe het gerecht. (tenminste als ik mij niet vergis, wat na een goede opbouw van Belgische bieren best mogelijk is). Ik had aan het eind van deze avond de oplossing voor alle problemen waar Luuk tegen aanliep in dit onderzoek. Helaas blijkt dit in de praktijk toch net iets anders te werken. 

Als paranimf was ik vereerd naast mijn broer te mogen staan op het moment dat hij promoveerde. Zelfs ik begreep na al die jaren steeds meer van zijn onderzoek naar cel-cel interactie.

In de navolgende jaren hebben wij het meermaals gehad over de stappen die hij maakt in zijn onderzoek, de artikelen die worden gepubliceerd over zijn bevindingen en de reizen die hij over de hele wereld maakt om daar nader uit te leggen wat hij voor stappen heeft gemaakt. Meestal werd dit gecombineerd met een BBQ op een balkon of in een achtertuin, op het moment dat ik niet gevraagd werd de wasmachine te verhuizen (van 3 hoog naar 3 hoog en geen lift aanwezig).

Ook ben ik een paar keer op de afdeling MDL (Maag, Darm en Lever) geweest om het werk met eigen ogen te aanschouwen, welliswaar van een afstand, maar dat de mensen daar niet stilzitten is mij wel duidelijk geworden. 

Alleen de oplossing voor alle varianten die we kennen, voor alle varianten die geweest zijn en voor alle varianten die gaan komen is er nog niet. Daarom is onderzoek nodig. Recentelijk ben ik met mij neus weer op de feiten gedrukt dat deze ziekte vaker voorkomt dan wij ons voor mogelijk houden en dat hij zomaar "uit de lucht kan komen vallen".

Dit is de reden dat er meer onderzoek nodig is. En voor dat onderzoek is keihard geld nodig. Ik steun mijn broer in zijn onderzoek door 21,1 KM te gaan hardlopen door Leiden en omstreken en ik wil jullie vragen mij en daarmee mijn broer Luuk te steunen. Alle opbrengsten (donaties) gaan 1 op 1 naar dit onderzoek. Dit is voor mij een voornaamste reden om mee te lopen met het team van Luuk.

Het feit dat ik wederom een uitdaging voor mijzelf aanga én hierbij ook nog bijdraag aan een goed doel maakt het dat ik mijn pr van vorig jaar nu extra gemotiveerd ga verbeteren!  Jullie steun zal mij daarbij helpen!

 

No Guts no Glory!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
31-05-2018 | 12:00
27-05-2018 | 10:55 Sander topper!! Zet uhm op hè!! Je kan het....
27-05-2018 | 08:07
26-05-2018 | 10:37 Voor de sportieve steun, voor het prachtige doel, voor mijn mama te laat, hopelijk in de toekomst voor velen op tijd.
26-05-2018 | 07:35