Voetbal Tegen Kanker

Servier organiseert voetbal tegen kanker! Steun ons!
Team closed You can't donate anymore
from € 2.000 (134%)

Wij ondersteunen het initiatief van het LUMC om de kankerzorg te centraliseren binnen de multidisciplinaire polikliniek oncologie, waarbij er een centrum ontstaat waarin alle aspecten van de zorg rondom patiënten met kanker bij elkaar komen. Met de opbrengst van het “Voetbal tegen kanker toernooi”,  dragen we een steentje bij aan de realisatie van dit nieuwe multidisciplinaire centrum.

Bij de inrichting hiervan wordt tevens goed gekeken naar een type aankleding die later meegenomen kan worden naar de nieuwe definitieve locatie in het LUMC

In het voorjaar van 2017 is het LUMC Oncologie Centrum formeel van start gegaan. Het LUMC Oncologie Centrum richt zich op de medische aspecten van alle typen kanker en alle andere zaken die komen kijken bij ‘leven met kanker’(https://www.lumc.nl/org/oncologie-centrum/patienten/leven-met-kanker/). Zo vinden patiënten en verwijzers op de nieuwe website van het LUMC Oncologie Centrum alle informatie over oncologische zorg in het LUMC op 1 centrale plek. Het LUMC Oncologie Centrum biedt patiënten, in samenwerking met hun netwerk, de best mogelijke oncologische zorg. Gebaseerd op de meest recente innovatieve ontwikkelingen en gekoppeld aan vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van oncologie.

Deelnemende bedrijven die ons initiatief ondersteunen zijn gevestigd in het gebouw van Frame Offices in Leiden: IM, Commando’s, Activo, Dsignloyalty, Morgens, Jetts, Frame Offices, 2KnowHow, BrightBlocks, Van Benschop, ADD Video Solutions, Sepa Green Energy, SportR en Van de Wall Vormgeving.                                                  

Servier, een onafhankelijk Frans farmacie concern waarvan het Nederlands filiaal gevestigd is in Leiden, stelt zich als doel om naast het ontwikkelen van medicijnen tegen oncologische aandoeningen, activiteiten te ontplooien om de zorg van patiënten met kanker in bredere zin te verbeteren.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
01-07-2018 | 11:57
29-06-2018 | 09:55
28-06-2018 | 22:07
28-06-2018 | 22:05 Zoals beloofd mijn extra donatie!
28-06-2018 | 16:48