Voetbal Tegen Kanker

Servier organiseert voetbal tegen kanker! Steun ons!
Closed You can't donate anymore
from € 2.000 (134%)

Wij ondersteunen het initiatief van het LUMC om de kankerzorg te centraliseren binnen de multidisciplinaire polikliniek oncologie, waarbij er een centrum ontstaat waarin alle aspecten van de zorg rondom patiënten met kanker bij elkaar komen. Met de opbrengst van het “Voetbal tegen kanker toernooi”,  dragen we een steentje bij aan de realisatie van dit nieuwe multidisciplinaire centrum.

Bij de inrichting hiervan wordt tevens goed gekeken naar een type aankleding die later meegenomen kan worden naar de nieuwe definitieve locatie in het LUMC

In het voorjaar van 2017 is het LUMC Oncologie Centrum formeel van start gegaan. Het LUMC Oncologie Centrum richt zich op de medische aspecten van alle typen kanker en alle andere zaken die komen kijken bij ‘leven met kanker’(https://www.lumc.nl/org/oncologie-centrum/patienten/leven-met-kanker/). Zo vinden patiënten en verwijzers op de nieuwe website van het LUMC Oncologie Centrum alle informatie over oncologische zorg in het LUMC op 1 centrale plek. Het LUMC Oncologie Centrum biedt patiënten, in samenwerking met hun netwerk, de best mogelijke oncologische zorg. Gebaseerd op de meest recente innovatieve ontwikkelingen en gekoppeld aan vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van oncologie.

Deelnemende bedrijven die ons initiatief ondersteunen zijn gevestigd in het gebouw van Frame Offices in Leiden: IM, Commando’s, Activo, Dsignloyalty, Morgens, Jetts, Frame Offices, 2KnowHow, BrightBlocks, Van Benschop, ADD Video Solutions, Sepa Green Energy, SportR en Van de Wall Vormgeving.                                                  

Servier, een onafhankelijk Frans farmacie concern waarvan het Nederlands filiaal gevestigd is in Leiden, stelt zich als doel om naast het ontwikkelen van medicijnen tegen oncologische aandoeningen, activiteiten te ontplooien om de zorg van patiënten met kanker in bredere zin te verbeteren.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
01-07-2018 | 11:57
29-06-2018 | 09:55
28-06-2018 | 22:07
28-06-2018 | 22:05 Zoals beloofd mijn extra donatie!
28-06-2018 | 16:48