Het Levend Geneesmiddel!

Wendy Stam
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (140%)

Steeds vaker hoor je over stamceltransplantaties bij kankerpatiënten, helaas ontstaan hierbij vaak complicaties. De afweercellen van de donor vallen dan alles aan wat vreemd is. Ze maken niet alleen de kankercellen van de patiënt kapot, maar ook gezonde cellen.

De cellen voor het Leven Geneesmiddel worden geselecteerd en geisoleerd in een speciaal toegerust laboratorium. De afweercellen worden ‘getraind’, zodat ze kankercellen leren herkennen. Soms wordt er een stukje genetische code toegevoegd om afweercellen geschikt te maken om de gewenste virussen of kwaadaardige cellen te herkennen.

Het Levend Geneesmiddel bestaat dan dus uit die afweercellen van de donor die speciaal gericht zijn op de zieke bloedcellen van de patiënt, deze worden herkend en opgeruimd. Daarnaast gaat het Levend Geneesmiddel de strijd aan met virussen die de gezondheid van de patiënt bedreigen. De gezonde weefselcellen van de patiënt worden niet aangevallen door het Levend Geneesmiddel.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
26-05-2018 | 10:45 Veel succes Wendy!!
17-05-2018 | 13:36 Go Wendy!!
16-05-2018 | 09:42
13-05-2018 | 18:16 Stam je bent een baas! Zet hem op!
13-05-2018 | 18:14