TK Challenge rent voor STAD; de nieuwe poli van het WAKZ

Meld je aan voor het team van TK Challenge en ren mee voor STAD!
Closed You can't donate anymore
from € 5.000 (94%)

Ons doel is het promoten van en het werven van geld voor de kindvriendelijke inrichting van de nieuwe polikliniek van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

LUMC en de TK Challenge slaan de handen in één! De kindvriendelijke aankleding van de polikliniek en dagbehandeling van het WAKZ is als goed doel gekozen door de TK-Challenge Foundation. De aankleding krijgt het thema STAD. De Foundation hoopt een impactvolle donatie bij elkaar te lopen welke via de LUMC Vrienden Stichting volledig ten goede komt aan de kindvriendelijke inrichting.

De TK Challenge doet al sinds 2016 groots mee aan verschillende sportevenementen in de regio, zoals de Leiden Marathon. Het advocatenkantoor heeft de TK Challenge in het leven geroepen. Iedereen die zich heeft aangesloten bij deze community wordt uitgedaagd om geld bijeen te brengen door het deelnemen aan diverse sportevenementen en zich daarbij te laten sponsoren door collega’s, familie, vrienden en kennissen. De Gemeente Leiden en de Rabobank Leiden-Katwijk leveren rondom de Leiden Marathon, als trotse partners van de TK Challenge, een belangrijke bijdrage bij het realiseren van de doelstellingen van de TK Challenge. Loop je mee voor STAD ?

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
27-06-2018 | 23:25
21-06-2018 | 00:12
12-06-2018 | 16:22
08-06-2018 | 08:42 Topper!
29-05-2018 | 12:53 Mooie actie Eveline! Ik zag het pas achteraf, maar ga er van uit dat je het hebt gehaald! :-) Groet, Willem